نابسامانی ها آفات و بیماری های قارچ خوراکی
نویسنده:
مریم حقیقی- امیر نوربخش-مریم مظفریان
مترجم:
-
سال نشر:
1393
صفحه:
136
نوبت چاپ:
1

پرورش قارچ خوراکی در ایران و جهان گسترش زیادی پیدا کرده است و به‌‎صورت یک صنعت درحال پیشرفت است. موفقیت در پرورش قارچ وابسته به عوامل زیستی و غیرزیستی زیادی می‎‌باشد که بر عملکرد و کیفیت محصول اثر می‌‎گذارد. اگرچه منابع زیادی در زمینه قارچ خوراکی به چاپ رسیده است اما کتابی که در زمینه بیماری‎ و آفات قارچ خوراکی باشد در بازار وجود ندارد و همچنین پرورش‎‌دهندگان قارچ منبع کاملی که روش‎‌های درمان و کنترل بیماری‎‌های شایع قارچ را بیان کرده باشد دردسترس ندارند. در این کتاب به‎‌طور کامل به آفات و بیماری‌‎های قارچ پرداخته شده و روش‎‌های پیشگیری و درمان این بیماری‎ها بیان شده است. این کتاب می‎‌تواند یک منبع مفید برای دانشجویان رشته علوم باغبانی، دانشجویان آفات و بیماری‎‌شناسی و همچنین پرورش‎‌دهندگان قارچ خوراکی باشد. این کتاب مشتمل بر چهار فصل است؛ فصل۱ مقدمه‌‎ای بر تولید و پرورش قارچ خوراکی است، فصل۲ به نابسامانی‌‎های قارچ خوراکی می‎‌پردازد و فصل۳ مربوط به بیماری‎‌های قارچ خوراکی می‎‌باشد و درنهایت فصل۴ خوانندگان را با آفات قارچ خوراکی آشنا می‌‎سازد. امید است این کتاب راهنمای علمی و عملی مناسبی برای دانشجویان، علاقه‌‎مندان و پرورش‎‌دهند‎گان قارچ خوراکی باشد تا بتوانند آفات و بیماری‎‌های قارچ خوراکی را در کارگاه کشت خود کاهش دهند

 

 

کشت و پرورش قارچ/11

نابسامانی های فیزیولوژیک/27

بیماری ها/35

آفات قارچ خوراکی/110

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved