پرورش قارچ خوراکی در ایران و جهان گسترش زیادی پیدا کرده است و بهصورت یک صنعت درحال پیشرفت است. موفقیت در پرورش قارچ وابسته به عوامل زیستی و غیرزیستی زیادی میباشد که بر عملکرد و کیفیت محصول اثر میگذارد. اگرچه منابع زیادی در زمینه قارچ خوراکی به چاپ رسیده است اما کتابی که در زمینه بیماری و آفات قارچ خوراکی باشد در بازار وجود ندارد و همچنین پرورشدهندگان قارچ منبع کاملی که روشهای درمان و کنترل بیماریهای شایع قارچ را بیان کرده باشد دردسترس ندارند. در این کتاب بهطور کامل به آفات و بیماریهای قارچ پرداخته شده و روشهای پیشگیری و درمان این بیماریها بیان شده است. این کتاب میتواند یک منبع مفید برای دانشجویان رشته علوم باغبانی، دانشجویان آفات و بیماریشناسی و همچنین پرورشدهندگان قارچ خوراکی باشد. این کتاب مشتمل بر چهار فصل است؛ فصل۱ مقدمهای بر تولید و پرورش قارچ خوراکی است، فصل۲ به نابسامانیهای قارچ خوراکی میپردازد و فصل۳ مربوط به بیماریهای قارچ خوراکی میباشد و درنهایت فصل۴ خوانندگان را با آفات قارچ خوراکی آشنا میسازد. امید است این کتاب راهنمای علمی و عملی مناسبی برای دانشجویان، علاقهمندان و پرورشدهندگان قارچ خوراکی باشد تا بتوانند آفات و بیماریهای قارچ خوراکی را در کارگاه کشت خود کاهش دهند
کشت و پرورش قارچ/11
نابسامانی های فیزیولوژیک/27
بیماری ها/35
آفات قارچ خوراکی/110
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
|